+

Internetul, un mediu in care te poti programa inclusiv la doctor in siguranta

consultaclick.roCum astazi este Ziua Siguranţei pe Internet, incurajam toate platformele online care aduc consumatorilor si servicii de calitate si accesibile intr-un mod sigur, care sa nu le puna in pericol nici imaginea si nici datele personale.

In acest sens, mentionam unul din partenerii nostri din sectorul serviciilor medicale online, Consultaclick.ro, o platforma online de programari medicale. Intr-o perioada in care timpul a devenit un lux de care ne bucuram in doze limitate, este din ce in ce mai dificil sa ne ocupam chiar si de cele mai obisnuite sarcini, cum ar fi o programare la doctor atunci cand ai nevoie.

Prezenta Consultaclick.ro in spatiul virtual romanesc a fost privita de consumatori cu incurajare si simpatie inca de la inceput, fiind vorba de o platforma prin care se pot face programari medicale online, facilitand astfel comunicarea transparenta dintre medic si pacient.

Prin Consultaclick.ro, iti poti face programari – intr-un mod gratuit, sigur si completand doar cateva date personale – la peste 90 de clinici din Bucuresti si din tara, la peste 2000 de medici si acoperind peste 80 de specializari medicale.

Cu ajutorul acestui website, poti salva nu doar timp, ci chiar si bani atat prin diversitatea serviciilor oferite, cat si prin usurinta si rapiditatea cu care se poate accesa si folosi platforma, ce are certificat de Securitate SSL si ruleaza de pe unul dintre cele mai sigure tipuri de server, Microsoft Azure.

Simplificarea si transparenta privind costurile in relatiile dintre medici si pacienti, precum si parteneriatele cu clinici de top din Romania, precum Anima, Medas, Puls, sunt modurile prin care Consultaclick lucreaza activ la stimularea imbunataririi serviciilor medicale si la cresterea consumului online de astfel de servicii, aducand un flux constant de informatii si optiuni de calitate in acest sens.

Astfel, programarea la doctor prin intermediul internetului a devenit acum un mijloc mai sigur si mai rapid ca oricand.

Ai grija de sanatatea ta. Programeaza-te online!

 

Tags: , , ,